KONTAKT:
vojtech.hajny@gmail.com
+420 724 344 865
PŘÍSTAVBA RD
architekt: Vojtěch Hajný
lokalita: Spořice, Ústecký kraj
klient: soukromý
status: studie
projekt: 2019
Pozemek s jednopodlažním rodinným  se nachází v rohu nově vybudované enklávy domů na okraji obce Spořice.Právě díky této výhodné konfiguraci stavební parcely je možné rozšíření domu o přístavbu při severní hranici, kde zástavbu domy ukončuje Podkušnohorský přivaděč.
Minimální odstup stavby a tvar hranice pozemku určil lichoběžníkovou plochu určenou pro zastavění. Novostavba je jasně vymezena zdí z režného zdiva. Napojení na stávající rodinný dům vychází z pomyslného pokračování obývacího prostoru. Přes ten se pak dostaneme do nové ložnice rodičů s vlastní koupelnou a šatnou. Rozšířena bude také pergola, jejíž pokrčování  stavby opticky svazuje.

Situace širších vztahů

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google